TagClean ™ / Graffitin poisto

Töhryistä ja graffiteista eroon vaivattomasti

Asiantuntijamme ovat toimineet töhrintärikollisuuden estämiseksi jo yli 25 vuoden ajan.

Töhritty ympäristö lisää turvattomuuden tunnetta ja laskee kiinteistöjen arvoa. Meiltä saat ammattilaisen suorittamaa puhdistusta ja pääset töhryistä sekä graffiteista eroon helposti ja nopeasti.

TagClean™

TagClean™ auttaa, kun haluat töhryistä ja graffiteista eroon. Etenemistoimintamalli on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Sotkettu ympäristö lisää turvattomuuden tunnetta
ja laskee kiinteistön arvoa

Töhryistä ja graffiteista eroon – Ammattilaisten avulla

Töhryjen ja graffitien poisto on paitsi esteettinen huolenaihe myös kiinteistöjen arvon ja ympäristön turvallisuuden kannalta keskeinen kysymys. Ammatilaisemme ovat toimineet alalla yli 25 vuoden ajan. Meillä on laaja kokemus töhrintärikollisuuden torjunnasta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun näihin haasteisiin, mahdollistaen eroon pääsemisen näistä epätoivotuista töhryistä ja graffiteista nopeasti ja vaivattomasti.

Meiltä myös ostaa laadukkaita graffitin puhdistusaineita me. Yrityksemme tuo maahan parhaita mahdollisia, MPEi- tuotteita, joiden avulla voit itse tehokkaasti puhdistaa graffitit ja töhryt omasta ympäristöstäsi. Tiedämme, kuinka tärkeää on tarjota asiakkaillemmekin välineitä ja ratkaisuja, jotta he voivat itsekin osallistua graffiti-ongelman torjuntaan.

Graffitit ja töhryt voivat vaikuttaa kiinteistöön monella tavalla. Ne houkuttelevat lisää töhryjä, toimien ikään kuin magneettina uusille tähryille. Siksi nopea poisto on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi graffitit ja töhryt vaikuttavat yleiseen ympäristöön. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ne vähentävät turvallisuuden tunnetta ja saattavat kannustaa muita vahingontekojen muotoja.

Kiinteistönomistajat ovat ensisijaisesti niitä, jotka kärsivät graffitista, sillä se laskee kiinteistön arvoa merkittävästi. Siksi tarjoamamme TagClean™ graffitin poistopalvelu, on ratkaisu ongelmaan. Voimme suorittaa poiston lyhyellä varoitusajalla ja niin, että se vaikuttaa kiinteistön pintaan mahdollisimman vähän.

Luota TC Kiinteistöturvaan, kun haluat ratkaisun töhry- ja graffitiongelmaan. Palvelumme on nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen. Pidä kiinteistösi ja ympäristösi puhtaana ja houkuttelevana kanssamme!

ALKAEN 79 €

Poista graffiti heti, eikä viidestoista päivä!

Mitä kauemmin graffiti on seinässä, sitä paremmin se imeytyy ja sitä kauemmin olosuhteet pääsevät vaikuttamaan pintaan. Siksi onkin tärkeää, että töhryt poistetaan mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Betonipinnan tulee hengittää ja kun pintaan on maalattu graffiti, se ei hengitä ja näin altistutaan kosteudelle.

TagClean™ eli kuinka se tehdään

Oikea menetelmä graffitin poistoon riippuu siitä, millä aineella graffiti on tehty, mitä materiaalia alusta on, ja kauanko graffiti on ollut pinnassa.  Oikean menetelmään vaikuttavat myös sääolosuhteet (pakkanen/helle), ja alustan sijainti aurinkoon nähden (paisteessa/varjossa).

Yleensä graffitin poistoaine ja kuuma korkeapainepesu (90°C) yhdessä taltuttavat graffitin..
Graffitin poistossa käytettävät aineet ovat itse maahan tuomiamme, Ruotsalaisia valmisteita. Aineet ovat Bio-hajoavia ja niillä on EU:n standardit ja hyväksynnät.  Graffitin poisto kemiallisesti sopii useimmille pinnoille, ja vaikka tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, ne ovat tehokkaita. Puhdistamme: kivi-, puu-, betoni-, rapatut -, lasi-, ja metallipinnat.  Graffitit ovat toimestamme poistuneet niin junien kyljistä, rakennuksista, sähkökaapeista, ravintoloiden sanitettitiloista kuin Suomenlinnan muureista ja rantakallioistakin.

Graffitin ja töhryn päälle maalaus

Yksi mahdollinen tapa päästä eroon graffitista on maalata se piiloon toisella maalilla. Jos päätetään peittää graffiti tai töhry maalilla, valitaan korkealaatuinen ja erityisen peittävä maali, jotta töherrys ei näy maalin alta. Parhaan peittävyyden takaamiseksi graffitia kannattaa poistaa kuitenkin ennen maalausta siltä osin kun se on mahdollista ja
usein saatamme joutua maalaamaan useamman kerroksen.

Graffitin poisto sujuu, kun luotat TagCleanin apuun

Graffiti on enemmän tai vähemmän ympärivuotinen ongelma, vaikka töherrysten ilmestyminen on
huipussaan keväisin ja kesällä. TagClean auttaa ympäri vuoden

TC Kiinteistöturva Oy:ltä saat myös tarjoukset graffitisuojapinnoitteille.

Tc Kiinteistöturva Oy

Tc Kiinteistöturva

Laita Viestiä

palvelukeskus@tck.fi

Soita meille

09 3152 3333

palveluksessanne 24/7