TagClean ™ / Graffitin poisto

Töhryistä ja graffiteista eroon vaivattomasti

Asiantuntijamme ovat toimineet töhrintärikollisuuden estämiseksi jo yli 25 vuoden ajan.

Töhritty ympäristö lisää turvattomuuden tunnetta ja laskee kiinteistöjen arvoa. Meiltä saat ammattilaisen suorittamaa puhdistusta ja pääset töhryistä sekä graffiteista eroon helposti ja nopeasti.

TagClean™

TagClean™ auttaa, kun haluat töhryistä ja graffiteista eroon. Etenemistoimintamalli on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Sotkettu ympäristö lisää turvattomuuden tunnetta
ja laskee kiinteistön arvoa

Graffitit ja töhryt ovat jonkun mielestä kaupunkikulttuuria ja tilan haltuunottoa. Tosiasiassa töhrintä on suuri kiinteistöjen arvonalentaja.

Graffitit kannattaa poistaa heti koska ne imevät lisää töherryksiä magneetin tavoin.  Myös viihtyisän ja turvallisen tuntuisen ympäristön ylläpitämisen kannalta töhryt tulee poistaa.

Eniten graffitista kärsivät kiinteistöjen omistajat, sillä töherrykset alentavat rakennusten arvoa huomattavasti. Toisaalta graffitilla on negatiivinen vaikutus myös vallitsevaan ympäristöön.  Graffitin ja töhryn on tutkimuksissa todettu mm. vähentävän turvallisuuden tunnetta ja rohkaisevan muihin vahingontekojen muotoihin.

TC Kiinteistöturva Oy:llä on onneksi ratkaisu. TagClean™ graffitin poisto voidaan suorittaa lyhyellä varoitusajalla ja siten että  poisto turmelee kiinteistön pintaa mahdollisimman vähän

Poista graffiti heti, eikä viidestoista päivä!

Mitä kauemmin graffiti on seinässä, sitä paremmin se imeytyy ja sitä kauemmin olosuhteet pääsevät vaikuttamaan pintaan. Siksi onkin tärkeää, että töhryt poistetaan mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Betonipinnan tulee hengittää ja kun pintaan on maalattu graffiti, se ei hengitä ja näin altistutaan kosteudelle.

TagClean™ eli kuinka se tehdään

Oikea menetelmä graffitin poistoon riippuu siitä, millä aineella graffiti on tehty, mitä materiaalia alusta on, ja kauanko graffiti on ollut pinnassa.  Oikean menetelmään vaikuttavat myös sääolosuhteet (pakkanen/helle), ja alustan sijainti aurinkoon nähden (paisteessa/varjossa).

Yleensä graffitin poistoaine ja kuuma korkeapainepesu (90°C) yhdessä taltuttavat graffitin..
Graffitin poistossa käytettävät aineet ovat itse maahan tuomiamme, Ruotsalaisia valmisteita. Aineet ovat Bio-hajoavia ja niillä on EU:n standardit ja hyväksynnät.  Graffitin poisto kemiallisesti sopii useimmille pinnoille, ja vaikka tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, ne ovat tehokkaita. Puhdistamme: kivi-, puu-, betoni-, rapatut -, lasi-, ja metallipinnat.  Graffitit ovat toimestamme poistuneet niin junien kyljistä, rakennuksista, sähkökaapeista, ravintoloiden sanitettitiloista kuin Suomenlinnan muureista ja rantakallioistakin.

Graffitin ja töhryn päälle maalaus

Yksi mahdollinen tapa päästä eroon graffitista on maalata se piiloon toisella maalilla. Jos päätetään peittää graffiti tai töhry maalilla, valitaan korkealaatuinen ja erityisen peittävä maali, jotta töherrys ei näy maalin alta. Parhaan peittävyyden takaamiseksi graffitia kannattaa poistaa kuitenkin ennen maalausta siltä osin kun se on mahdollista ja
usein saatamme joutua maalaamaan useamman kerroksen.

Graffitin poisto sujuu, kun luotat TagCleanin apuun

Graffiti on enemmän tai vähemmän ympärivuotinen ongelma, vaikka töherrysten ilmestyminen on
huipussaan keväisin ja kesällä. TagClean auttaa ympäri vuoden

TC Kiinteistöturva Oy:ltä saat myös tarjoukset graffitisuojapinnoitteille.

Tc Kiinteistöturva Oy

Tc Kiinteistöturva

Laita Viestiä

palvelukeskus@tck.fi

Soita meille

09 3152 3333