Turvallisuuspalvelut

Hälytyskeskuspalvelut kellon ympäri

Me päivystämme sinua varten ympäri vuorokauden. Turvallisuustekniikkamme avulla pystymme valvomaan etänä toimitilaasi tai kiinteistöäsi.

Esimerkiksi kamerajärjestelmä voidaan kytkeä suoraan hälytyskeskukseemme – hälytyksen tullessa avaamme kamerayhteyden ja tarkastamme sen kautta tilanteen. Paikalle lähetetään lisäksi tarvittaessa turvallisuusalan ammattilainen, joka suorittaa tilanteen vaatimat toimenpiteet.

Hälytys- ja kamerajärjestelmät takaavat sinulle häiriöttömät yöunet, kun tiedät, että toimitilasi tai kiinteistösi on turvallisuusjärjestelmällä suojattu. Halutessasi kameravalvonnan voi kääntää suoraan valvomoomme, ja saamme reaaliaikaista kuvaa nähtäväksemme

Turvallisuusalan ammattilainen on aina puhelinsoiton päässä

Hälytyskeskukseen saat yhteyden mihin kellonaikaan tahansa.

Piirivartiointi ennaltaehkäisee häiriöitä

On tehtäviä, joissa paraskaan tekniikka ei kykene korvaamaan ihmistä. Nykytekniikkaa kannattaa hyödyntää turvallisuus- ja vartiointitehtävissä, ja piirivartiointi voi olla hyvä lisä esimerkiksi kameravalvonnan oheen.

Piirivartija kiertää ja vartioi kohteita ennaltaehkäisten näin rikollisuutta ja tihutöitä. Vartija puuttuu myös mahdollisiin häiriöihin kierroksillaan.

Piirivartija saapuu paikalle sovitusti, mutta saapumisajankohtaa vaihdellen ja suorittaa ne tehtävät, jotka asiakkaan kanssa on sovittu. Hän myös raportoi erilaisia turvallisuuspoikkeamia.

Paikallisvartiointi avuksi, kun vartioinnin tarve on jatkuvaa

Aina ei pelkkä säännöllinen piirivartiointi riitä, vaan vartiointi on tarpeen jatkuvampana toimenpiteenä, jotta kohde pystytään pitämään häiriöttömänä ja turvallisena.

TCK:n vartijat ovat turvallisuusalan ammattilaisia, ja takaavat läsnäolollaan kokonaisvaltaisen turvallisuuden niin asiakkaille, työntekijöille kuin yrityksen tiloillekin.

Aulapalveluita asiakasystävällisesti

Aulanhenkilö on usein ensimmäinen kontakti yrityksen tiloissa. On tärkeää, että aulapalveluhenkilö antaa mukavan ja henkilökohtaisen ensivaikutelman yrityksestä. Riippuen yrityksesi toiminnoista, aulahenkilön vastuulla on muun muassa asiakkaiden vastaanottaminen ja neuvonta sekä esimerkiksi puhelinvaihteen hoitaminen.

Aulapalveluhenkilömme ovat kielitaitoisia asiakaspalvelun ammattilaisia, joilta ei hymy hyydy tiukassakaan tilanteessa. Asiakaspalvelutaitojensa lisäksi aulapalveluhenkilöt ovat myös turvallisuusalan asiantuntijoita – jokaisella on vartijan koulutus ja pätevyys.

Erikoisvartiointi ja henkilösuojaus

Toisinaan elämässä tulee eteen tilanteita, kun suojaus on aiheellista. Meillä on vuosien kokemus henkilösuojaamisesta ja erikoisvartioinnista, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoista ja yksilöityä turvapalvelua.

Henkilösuojauspalvelumme ennaltaehkäisee henkilöön kohdistuvia uhkia ja torjuu niitä kriittisissä tilanteissa. Palvelumme on aina luottamuksellista ja hienovaraista, jotta sinä voit tuntea olosi turvatuksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Henkilösuojausta käyttävät mm. suuryritysten johtajat, levy-yhtiöiden artistit, toimittajat sekä henkilöt, jotka ovat syystä tai toisesta joutuneet väkivallan uhan alle.

TC Kiinteistöturva Oy

Tc Kiinteistöturva

Laita Viestiä

palvelukeskus@tck.fi

Soita meille

09 3152 3333

Suomalainen, turvaa Suomalaiseen!